Wegbeschrijving

GasthuisZusters Antwerpen
(maatschappelijke zetel)
Oosterveldlaan 22
2610 Wilrijk

Tel. 03 443 39 90
Fax 03 440 43 74

gza(at)gza.be

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden via de A12 of de E19?

Neem op de Antwerpse ring  afrit 4 (Berchem) en sla linksaf bij de Mechelsebrug en neem de Elisabethlaan (N173). Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf, de Groenenborgerlaan in. 

Komt u vanuit de kempen of Limburg via de E313 of de E34?

Neem op de Antwerpse ring  afrit 4 (Berchem) en sla linksaf bij de Mechelsebrug en neem de Elisabethlaan (N173). Aan de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf, de Groenenborgerlaan in. 

Komt u vanuit het zuiden via de A12?

Ga rechts van de A12 rijden ter hoogte van Atlas Copco.  Na 1,3 kilometer rechtaf de Jules Moretuslei in. U steekt de R11 (baan met in elke richting 2 rijstroken) over en gaat dan rechts de Groenenborgerlaan in.  Neem de 4de straat rechts en vervolgens de 1ste links.

Komt u vanuit het zuiden via de E19?

Neem op de E19 richting Antwerpen afrit 6 (Wilrijk) en voeg in de op de R11 richting Hoboken – Wlrijk centrum.
Aan het eerste grote kruispunt draait u rechts de Groenenborgerlaan in. Vanaf daar ligt het ziekenhuis op uw rechterkant (volg de pijlen).

Komt u vanuit Oost- of West-Vlaanderen via de E17?

Neem op de R1 de afrit 5 (Wilrijk) richting Berchem. Sla rechtsaf bij de Gerard Le Grellelaan en volg de borden naar A12 (Boom/Brussel/Wilrijk). Vervolg uw weg naar de Beukenlaan.  Aan de Groenenborgerlaan (1 rijstrook in elke richting met groenzone ertussen) gaat u linksaf en neemt u vervolgens de 1ste straat rechts. De volgende straat links is de Oosterveldlaan.

Ander vervoersmiddel?

Wenst u graag een aangepaste routebeschrijving naar GZA? Klik dan op de naam GZA in de kaart. U komt zo terecht op de Google map.
Klik vervolgens op de knop "Routebeschrijving"(1) . Hier kunt u, door op één van de pictogrammen (2) te klikken, kiezen welk soort vervoer u wenst te nemen (auto, openbaar vervoer, fiets, te voet).
Geef in invulveld "A" uw vertrekplaats in en klik vervolgens op de blauwe knop "ROUTEBESCHRIJVING" (3).

Om uw terugreis te plannen verandert u de vertrekplaats en bestemming door op de knop met de pijltjes te klikken (4).