Individuele stageaanvraag

Minstens vier weken voor de startdatum van de aangevraagde stage, stuurt je jouw gegevens door naar de dienst stages. 

Wanneer een student in orde is met zijn/haar administratie, krijgt hij/zij twee weken voor aanvang van de stage een bevestigingsmail. Indien je één week voor de stage geen mail ontvangen hebt, neem dan contact op met de dienst stages via (stages(at)gza.be). 

Op de eerste dag van je stage meld je je (met je badge) op het afgesproken uur op je stagedienst.

Badge

De studentenbadges kunnen vanaf drie weekdagen voor aanvang van de stage afgehaald worden op volgende locaties:

  • campus Sint-Augustinus: onthaal directiesecretariaat (Gebouw Oosterveld, 2de verdieping);
  • campus Sint-Vincentius en campus Sint-Jozef: onthaal.

Elke weekdag kan je tussen 8u30 tot 12u00 of van 14u00 tot 16u30 op deze plaatsen terecht.

Met jouw badge heb je toegang tot:

  • Ziekenhuiscampus
  • Overdekte fietsenstalling
  • Lockers (indien van toepassing)
  • Kledingautomaat/arbeidskledij (indien van toepassing)
  • Elektronisch Patiënten Dossier (indien van toepassing)

Badges moeten op de eerste stagedag opgeladen worden anders werken ze niet. Vergeet niet jouw badge opnieuw op te laden wanneer je langer dan 30 dagen stage loopt.
Let op: badges kunnen niet op de eerste stagedag worden aangemaakt en zonder badge kan jouw stage niet starten!


Badges moeten de laatste stagedag in de hiervoor bestemde brievenbus worden gedeponeerd. Deze brievenbussen hangen op alle campussen aan de kleedkamers. De toegangen van de badges worden stopgezet aan het eind van de stage.
Indien je binnen GZA Ziekenhuizen een inhaalstage moet doen, gelieve dan tijdig (twee weken voor start van de inhaalstage) een mail te sturen naar stages(at)gza.be met als onderwerp "inhaalstage" en vermelding van dienst/begin- en einddatum. Na bevestiging van de dienst, zorgen wij voor een nieuwe badge die op één van bovenstaande locaties kan worden afgehaald.

Denk eraan om jouw fiets op de laatste stagedag eerst uit de fietsenstalling te halen alvorens je de badge inlevert! Bij het niet binnenbrengen van jouw badge zal je GEEN volgende stage kunnen lopen bij GZA.

Maaltijden

Voor de democratische prijs van 2 euro krijgt de student een warme maaltijd of broodmaaltijd met dessert. De toegang tot het maaltijdgedeelte werkt enkel met 2 euromunten. Studenten kunnen ook een eigen lunch voorzien. Er is gratis koffie, water, thee en soep voor iedereen.

Parking

Wagen
De parking is niet gratis. Stagiairs kunnen wel 10-beurtenkaarten aankopen via het onthaal op vertoon van hun badge (€ 7,5 voor een 10-beurtenkaart).

Fiets
Stagiairs hebben toegang tot de fietsenstalling via hun badge.

Arbeidskledij

Jouw arbeidskledij wordt ter beschikking gesteld door het ziekenhuis. Na afloop van de stage dient de arbeidskledij in de daarvoor voorziene schuif (naast de kledingautomaat) binnengebracht te worden.

Locker

Lockers zijn beschikbaar in de kleedkamers (helemaal achteraan, blauwe kastjes). Je kiest een leegstaande locker, maar voorziet hiervoor zelf een hangslot (een hangslot met dikke beugel/slot ABUS model 55/40 of 55/30). Per stageperiode krijg je een locker die je aan het einde van jouw stage leegmaakt.

  • Voor campus Sint-Augustinus: route 263 (niveau -1).
  • Voor campus Sint-Vincentius: route 312 (dames) en route 317 (heren) op niveau -1.
  • Voor campus Sint-Jozef: niveau -1.