12 jun 2017

Bereikbaarheid campus Sint-Augustinus tijdens BK wielrennen op 25 juni

De hinder voor het autoverkeer is zeer beperkt.


Op zondag 25 juni 2017 vindt het BK Wielrennen plaats in Antwerpen. De officieuze start zal plaatsvinden op de Grote Markt met een voorstelling van de renners. Waarna de renners via de Suikerrui en Scheldekaaien naar de officiële start rijden aan het PIVA op de Desguinlei.

De wedstrijd voor de vrouwen start om 8 uur en de aankomst is voorzien tussen 11 en 11.30 uur aan het PIVA. Voor de mannen start de wedstrijd om 11.45 uur (om 11.30 uur voorafgegaan door de voorstelling van de renners) en de finish is voorzien tussen 17.30 en 18 uur, ook aan het PIVA. Het parcours kan alleen tussen de groene en rode vlag gekruist worden.

Parcours

Het parcours van het BK Wielrennen loopt via de Desguinlei naar de G. Le Grellelaan in de richting van het Valaar. Via de R11 wordt de weg vervolgd in de richting van het centrum van Hoboken, Kiel en D’Herbouvillekaai en de Gedempte Zuiderdokken om zo terug naar de Desguinlei te rijden.

Op de website www.sport.be/bkwielrennen kunt u het volledige parcours terugvinden.

GZA Ziekenhuizen campus Sint-Augustinus

Campus Sint-Augustinus is gelegen buiten de perimeter van het BK Wielrennen. De hinder voor het autoverkeer is bijgevolg zeer beperkt. Het ziekenhuis is steeds bereikbaar via de Prins Boudewijnlaan, Groenenborgerlaan en R11.

Alleen de aanrijroute via de Beukenlaan (die uitkomt op de Groenenborgerlaan) is niet toegankelijk aangezien het parcours via de Beukenlaan loopt.

Vanuit de R1 rijrichting Gent dient men bijgevolg gebruik te maken van afrit 4 Berchem en de Elisabethlaan/Prins Boudewijnlaan om het ziekenhuis te bereiken. Vanaf de R1 rijrichting Nederland rijdt men best via afrit 5 Berchem en neemt men de A12 en de R11 om het ziekenhuis te bereiken.