31 jul 2018

Wegenwerken rond campus Sint-Augustinus

Van 6 tot en met 31 augustus


Van 6 tot en met 31 augustus zal het kruispunt Groenenborgerlaan-Beukenlaan afgesloten worden voor wegenwerken. Bestuurders komende vanuit de Beukenlaan kunnen een omleiding volgen via de Middelheimlaan, de Floraliënlaan en vervolgens de Prins Boudewijnlaan. Vanaf de Prins Boudewijnlaan is het mogelijk om de Groenenborgerlaan in te slaan en zo via het Vuurkruisenplein en de Pieter-Coeckelaan campus Sint-Augustinus te bereiken.

Door de werken volgen ook bussen 21 en 33 van De Lijn een omleiding. De halte “Sint-Augustinusziekenhuis” is daardoor tijdelijk onbediend. De dichtstbijzijnde haltes om campus Sint-Augustinus te bereiken zijn “Kinderziekenhuis” (lijn 21 en 33) of “Sneeuwbeslaan” (lijn 21).

Meer info over de werken vindt u op deze website:
www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-wilrijk-1/openbare-werken/werken-aan-kruispunt-groenenborgerlaan-beukenlaan

Sinds 2 juli is ook de aansluiting van de R11 op de Groenenborgerlaan afgesloten, zoals eerder al werd aangekondigd. Die omleiding blijft ongewijzigd.

Meer info over de bereikbaarheid van campus Sint-Augustinus vindt u terug via deze link. De werken aan deze aansluiting zullen nog tot eind augustus duren.