Individuele stageaanvraag

Minstens vier weken voor de startdatum van de aangevraagde stage, stuurt u uw gegevens door naar de dienst stages. 

Wanneer een student in orde is met zijn administratie, krijgt hij/zij twee weken voor aanvang van de stage een bevestigingsmail. Indien je één week voor de stage geen mail ontvangen hebt, neem dan contact op met de dienst stages (stages(at)gza.be). 

Op de eerste dag van je stage meld je je (met je badge) op het afgesproken uur op je stagedienst.

Badge

De studentenbadges kunnen vanaf drie weekdagen voor aanvang van de stage afgehaald worden op volgende locaties:

  • campus Sint-Augustinus: onthaal directiesecretariaat (Gebouw Oosterveld, 2de verdieping);
  • campus Sint-Vincentius en campus Sint-Jozef: onthaal.

Elke weekdag kunt u tussen 8.30 en 17 uur op deze plaatsen terecht.

Met uw badge heeft u toegang tot:

  • Ziekenhuiscampus
  • Overdekte fietsenstalling
  • Lockers (indien van toepassing)
  • Kledingautomaat/arbeidskledij (indien van toepassing)
  • Elektronisch Patiënten Dossier (indien van toepassing)

Badges moeten op de eerste stagedag opgeladen worden anders werken ze niet. Vergeet niet uw badge opnieuw op te laden wanneer u langer dan 30 dagen stage loopt.
Let op: badges kunnen niet op de eerste stagedag worden aangemaakt en zonder badge kan uw stage niet starten!


Badges moeten de laatste stagedag in de hiervoor bestemde brievenbus worden gedeponeerd. Deze brievenbussen hangen op alle campussen aan de kleedkamers. De toegangen van de badges worden stopgezet aan het eind van de stage.
Indien u binnen GZA Ziekenhuizen een inhaalstage moet doen, gelieve dan tijdig (twee weken voor start van de inhaalstage) een mail te sturen naar stages(at)gza.be met als onderwerp "inhaalstage" en vermelding van dienst/begin- en einddatum. Na bevestiging van de dienst, zorgen wij voor een nieuwe badge die op één van bovenstaande locaties kan worden afgehaald.

Denk eraan om uw fiets op de laatste stagedag eerst uit de fietsenstalling te halen alvorens u de badge inlevert! Bij het niet binnenbrengen van uw badge zal u GEEN volgende stage kunnen lopen bij GZA.

Maaltijden

Voor de democratische prijs van 2 euro krijgt de student een warme maaltijd of broodmaaltijd met dessert. De toegang tot het maaltijdgedeelte werkt enkel met 2 euromunten. Studenten kunnen ook een eigen lunch voorzien. Er is gratis koffie, water, thee en soep voor iedereen.

Parking

Wagen
De parking is niet gratis. Stagiairs kunnen wel 10-beurtenkaarten aankopen via het onthaal op vertoon van hun badge (€ 7,5 voor een 10-beurtenkaart).

Fiets
Stagiairs hebben toegang tot de fietsenstalling via hun badge.

Arbeidskledij

Uw arbeidskledij wordt ter beschikking gesteld door het ziekenhuis. Na afloop van de stage dient de arbeidskledij in de daarvoor voorziene schuif (naast de kledingautomaat) binnengebracht te worden.

Locker

Lockers zijn beschikbaar in de kleedkamers (helemaal achteraan, blauwe kastjes). U kiest een leegstaande locker, maar voorziet hiervoor zelf een hangslot (een hangslot met dikke beugel/slot ABUS model 55/40 of 55/30). Per stageperiode krijgt u een locker die u aan het einde van uw stage leegmaakt.

  • Voor campus Sint-Augustinus: route 263 (niveau -1).
  • Voor campus Sint-Vincentius: route 312 (dames) en route 317 (heren) op niveau -1.
  • Voor campus Sint-Jozef: niveau -1.